Inleiding

Het afscheid is voor altijd. De uitvaart is een belangrijk en afsluitend moment en kan niet worden overgedaan. Mensen beleven zo'n dag soms in een emotionele roes. En daaom is het goed om er op een later tijdstip nog eens op terug te kunnen kijken. Kinderen zullen zich de uitvaart misschien niet meer kunnen herinneren later. Anderen willen er nog eens op terug kunnen kijken. Een tastbare herinnering kan dan heel belangrijk zijn.

Goede foto's spelen daarin een belangrijke rol. En dan is het belangrijk dat iemand met veel ervaring die foto's maakt. Zo iemand is Marco Spelten.

Marco Spelten, geboren in Utrecht in 1965, is een ervaren allround fotograaf die opereert vanuit zijn woonplaats Dronten (Flevoland). Hij fotografeert niet alleen uitvaarten, maar hij is tevens een ervaren bedrijfs- en sportfotograaf. Hij werkt al sinds 2000 als zelfstandig fotograaf.

U wilt het liefst een onzichbare afscheidsfotograaf. Die zou niet zichtbaar en vooral ook niet hoorbaar moeten zijn. Nu is onzichtbaar helaas niet mogelijk, maar Marco doet er alles aan om zijn zichtbaarheid tot een absoluut minimum te beperken. Hij weet als geen ander dat het afscheid een privezaak is. Hij zal zoveel mogelijk op de achtergrond blijven. En niets is hinderlijker dan het constante klikken van een camera tijdens een emotioneel afscheidswoord of een speciaal gekozen muziekstuk. Marco is in het bezit van professionele apparatuur waarmee hij ervoor zorgt dat u helemaal geen geklik van een camera zult horen. Zelfs geen zacht klikje. De uitvaart zal respectvol in beeld worden gebracht.

Marco is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30165823.

Andere bedrijfswebsites van Marco:

Neemt u eens vrijblijvend contact met hem op.